En dryg hemresa och så lite text TV. Ärligt…

En dryg hemresa och så lite text TV. Ärligt talat var det en fruktansvärt dryg hemresa från Thailand. Avresa från hotellet onsdag 02.30 lokaltid, svensk tid 20.30 tisdag och hemkomst onsdag vid 20 tiden till lägenheten. Som ni förstår blev det inte mycket sömn tisdag natt i Thailand när man skulle upp kl 02.00

Jag kan inte sova på flyget så visst var man riktigt mosig när man landade och inte har man funnit dygnsrytmen efter den här natten.

Däremot ser jag i dagens tidning att VK reportern Allan Fjällström inte fattade att jag sa att jag är trött och hur länge jag rest. Jag sa visserligen kl 3 i morse men la till lokal tid vilket var kl 20 dagen före svensk tid och inte sedan tre i morse det skriv i tidningen. Det är olika tidszoner mellanThailand och Sverige, nämligen 6 timmar

Det är skönt att vara hemma och det var skönt på semestern och sista kvällen var det en upplevelse att sitta ochtitta på blixten ett skådespel.

Det är ändå skönt att komma hem och veta det trygghetssystem som vi byggt upp genom vår skatter som i stort sett intefinns något av Thailand. Vädret där är dock överlägset

Det är sköt att komma hem och läsa text TV. Såg att nu kommer också konsekvenserna av regeringensskolpolitik, där antalet sökande till de yrkesförberedande linjerna minskat kraftigt och i storstäderna med 10% var tredje elev. Det här beror självklart att Björklund sänkt statusen på yrkeslinjerna och det här blir problem för vår industri och det blir brist på folk

30% av de som vill starta friskolorkommer att beviljas detta. Nu har skolinspektionen infört hårdare granskning med hänvisning till elevernas trygghet och de som vill starta ska bevisa att de har elevunderlag

Man kan ju fundera över varför en myndighet inte gjort detta tidigare för lagstiftningen är väl inte ändrad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.