Jämtin kommer att ta tag i våra nomineringsprocesser

 

Har haft tid att lyssna på vår nye partisekreterare och det var glädjande besked. Glädjen kommer av att hon inte alls var nöjd med hur processen i partiet fungerat när det gäller att utse ny partiledare och övriga funktioner. Hon kommer att ta tag detta framöver vilket självklart är glädjande för mig
 Det är ingen hemlighet att jag varit mycket kritisk till hur man jobbat med att ta fram en ny partiledare efter Mona Sahlin, även om delar av media har försökt speglat en annan bild. Det kan du ju läsa på mina bloggar.
Nu kunde inte jag se eller höra Håkan Juholts linjetal i går men det ska jag gå in på nätet och titta på men av referaten hörde jag att kulturen åter var i blickfånget och det var självklart glädjande att kulturen kom med, men tyvärr hinner vi inte få med detta när vi blir kulturhuvudstad.  Jobben fanns självklart med och att långtidsarbetslösheten är ett stort problem. Jag återkommer .

En kommentar

  1. Patrik

    Det här är barnsligt, Lennart. Valberedningens arbete har aldrig präglats av öppenhet. Även när Mona och Baylan valdes, var det inte heller några motkandidater. Men inte klagade du då. Då var du, Stig Malm & Co helt tysta. Vad är det som är skillnaden nu då? Att det för en gångs skull inte blev den partiledare just du ville ha?

    Valberedningens uppgift är att ta fram 1 kandidat. Men det är fritt fram för vem som helst att ställa upp som motkandidat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.