Riedl, Sellström me.fl. alliansriksdagsmän står bakom nedläggningen av flyget till Östersund

 

Jag återkommer med att jag tycker det är skandal att regeringen i budgeten tänker sluta upphandla flyget Umeå-Östersund och till min glädje ser jag att Olle Edblom delar mina synpunkter.
Det enda motiv som kan finnas är att man måste ha pengar till skattesänkningar för det finns ju som Borg säger ett reformutrymme. Jag ser det inte som en reform att skära i flygtrafiken som är så viktig Norrlands universitetssjukhus och regionsjukvården.
Jag upprepar att i Västerbotten är partierna överens om att en riktig regionbildning innehåller de fyra nordligaste länen och regionsjukhuset behöver minst Jämtland med för att kunna ha ett tillräckligt stort patientunderlag för att vara riktigt duktig inom en del områden.
Edward Riedl som snabbat brukar hurra för alla regeringens beslut och det har han gjort även nu när han talar om alliansbudgeten och det är en budget i dess helt och då konstaterar jag bara att Edvard Riedl och alla andra riksdagsmän från den borgliga sidan ställer upp bakom regeringens nedläggning av Östersundsflyget. Som Olle säger har ju min gamle centerbekant från Östersund Tomas Anderson reagerat och nu tycker jag att hela Norrland måste reagera mot ett dumt förslag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.