Blogguppehållet slut och hösten 2013 kommer min efterträdare att utses som ska bli KS ordförande

 

Så är det dags att åter börja blogga. Det har legat nere under helgen på grund av tidsbrist. Torsdag, lördag, söndag och måndag har gått åt till att klyva ved och det med en klyvyxa och det har varit från tidig morgon till någon dag lång ute på natten, men klart blev det men med en fullständigt utpumpad kropp.
Fredagen vad det ledigt från vedklyvningen för då sattes potatisen i marken och jag sätter ungefär 75 kg, lika mycket mandel, belona och folva.
Som sagt varmt och skönt blev det och då är det tur att man har vatten från en riktig kallkälla.
Har inte hunnit läsa tidningarna förrän idag på morgonen när jag kom hem men blir lite fundersam varför de kandidater som ska efterträda mig ska ställa sig på torget och ropa ut att de vill efterträda mig nästa mandatperiod, det är det Nordebro på VK,s ledarsida vill ska ske.
Han vill också att de ska tala om vilka saker de brinner för och vad de kommer att driva.
Vi är ett parti som går till val med kommunala handlingsprogram och det är den turordning som gäller för framtiden och har gällt mig. Vi är ett parti och här är det ingen själv som bestämmer politikens innehåll.
Jag har aldrig hört att Nordebro kräva att de andra partiernas kandidater ska ut och marknadsföra sig som han vill att Socialdemokraterna ska göra. Det finns ju partier som haft kandidater som kandiderat lika länge som jag.
Socialdemokraterna kommer som vanligt hösten före valet det vill säga 2013 att ha en nomineringsomgång då våra socialdemokratiska föreningar kommer att nominera kandidater både till kommunstyrelsens ordförande och även vem som ska ha övriga heltidsuppdrag om man vinner valet. Så har vi gjort tidigare och så kommer det att ske 2013

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.