Massflykt från studieförbundet SNS. I förra…

Massflykt från studieförbundet SNS. I förra veckan presenterades en forskningsrapport från SNS som handlade privatiseringar och avregleringar.Den forskningsrapporten bevisade att det fanns inga bevisade fördelar att sätta bort offentlig verksam i konkurens och upphandling

Nu ärVd,n för organisationen borta, likaså forskningschefen och en statsvetaren Olof Petterson borta och den sista för att man begränsar forskarnas yttradefrihet

Ett märligt förfarande av SNS att man tror att allt går att köpa på en marknad till och med forskning. Sedan går jag inte på alla finter men nog fick de sparken och för att de inte kunde presentera en rapport som ägarna ville ha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.