Vänstern lämnar samarbetet i landstinget….

Vänstern lämnar samarbetet i landstinget. Västerbottens landsting står inför stora kostnadsminskningar då skatten inte räcker till de utgifterman har och där Västerbotten är den riktigt stora förloraren på kostnadsutjämningen.

Media å sin sida ställer lydigt upp och deltar i kampanjen mot de förändringar som landstinget tänker genomföra och de gör det så enkelriktat att man blir förvånad. Förvånad för de har inte med ett ord analyserat vartpengarna i stället ska tas.

Att vänsterpartiet i detta läge skulle hoppa av var då i alla fall för mig helt väntat. Det är helt väntat att de inte skulle delta i kostnadsminskningar, de har ju alltid haft svårt med det och de har alltid haft pengar som inte finns. Då blir också konsekvenserna att Maria Grip lämnar sin landstingsråds post.

Milöjöpartiet står dock på stadiga ben i denna fråga och det var också med säkerhet att nan före valet bestämnde sigför en gemensam politik som man förlorade riksdagsvalet och det var säkert det som Mona hade i tankarna inför valet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.