Moderater gör som de vill med sina bostadsbidrag

Moderater gör som de vill med sina bostadsbidrag. Jag tycker det är märkligt hur media reagerat i samband med hur två moderater hanterat sitt boende.

De har lägenheter i Stockholm där deras familjer bor och är skrivna och själva är de skrivna där de bodde förut. På det sättet lyfter de bidrag för sitt boende i Stockholm. De är numera inte heller riksdagsledamöter utan de är ministrar.

Vilka regler gäller för ministrar frågar sig vän av ordningen. Aftonbladet hade en intressant artikel i går om Billströms bostadsklipp som kallas ministerns bostadslögn.Läs och begrunda

Intressant i artikeln är att Reinfeldt och ingen annan moderat heller vill kommentera. Vi minns det som hände när Reinfeldt tillträdde som regeringschef för då fick två kvinnliga statsråd lämna in bara efter några dagar för deras lik i lasten.

Skillnad på kvinnor och män i moderaterna? Skillnad i media på om det är en moderat eller en socialdemokrat. Att det är stor skillnad i media drev kan väl inte ha undgått en enda skalle i vårt land, visserligen fick Littorin gå men det är nog för många som fått lämnain efter fem år sedan Reinfeldt tillträdde för att det ska bli fler

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.