Jag är säker på att ett media hade fel. Kamprad vet vad han gör i minsta detalj

Jag är säker på att ett media hade fel. Någon av tidningarna, säkert en aftontidning hade fel i går. De skrev att Kamprad förlorar en miljon om dagen. Ja kanske en dag men han har väl skött sin ekonomi mycket bättre än både banker och stater annars hade han inte haft de tillgångar han har.

Jagär fullständigt säker på att när Kamprad placerar i aktier tittar han på längre sikt än en dag och har över tiden haft en god avkastning på sina placeringar oavsett vad han placerat i långt bättre än alla placeringar som skötts av finansvalpar

Jag är säker på att tänker på längre sikt än de flesta andra

Jag är säker på att han från det han började har förvaltat de pengar som han tjänat på ett bra och klokt sätt annars har han inte haft de resurser hanoch hans stiftelser har och han ler säkert när de nu kan fortsätta bygga ut IKEA utan att behöva sitta och ha göra med banker som misskött sig och nu tvingas till större kapitalkrav. Nu förväntade jag mig en bättre analys innan man skriver som man gör. Lär läsarna att hantera ekonomin i stället, men den kompetensen finns inte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.