Oppinionssiffrorna en katastrof.

Oppinionssiffrorna en katastrof. Jag tycker de siffror som visar på hur folk skulle rösta är en katastrof för partiet och det är inte alls roligt att höra och se och man ser inget heller att något görs för att återskapa förtroendet och frågan är när botten är nådd.

Det måste bero på den politik man vill föra även om det känns bra i vår kommun och vi har goda möjligheter att fortsätta styra Umeå om vi fortsätter med den politik som vi fört där tillväxt och jobben är ledstjärnan för det är därifrån vi kan skapa en välfärdspolitik.

Det finns de som säger mera vänster men samma oppionsundetsökningar visar på att S och V kommer upp till hela 29 % på riket vilket är långt ifrån vad Reinfeldt har själv. Nu tror jag att han har fått större förtroende än vad folk gillar hans politik

Som jag sagt vi måste vara ett parti som är ett bredare parti och det måste bli slut omrdelbart på de som indelar partiet i höger och vänster och vi är ett brett parti där den generella välfärdspolitiken och jobben ska stå i främsta rummet.

2 kommentarer

  1. Britta Sethson

    Du har helt rätt i att vi måste sluta prata om vänster och höger i partiet. Vi måste diskutera politik i stället för att klistra på våra partikamrater olika typer av etiketter. Och precis som du säger. Generell väldfärd och jobbpolitik är de viktigaste frågorna som vi ska ta i.

    Även skolfrågor och högskolepolitik är viktigt att diskutera och föra ut.

  2. Ingemar E. L. Göransson

    Jag har heller inte förstått den s.k. vänster/höger indelningen. Frågan är istället om reform eller marknadsliberalism och vara ett parti för breda löntagargrupper och en politik som vinner förtroende även i stora medelklassgrupper samtidigt som den förmår att lyfta de som har det sämst till en rimlig levnadsstandard. Inget annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.