För varje oppinonsundersökning ökar S. Det…

För varje oppinonsundersökning ökar S. Det är roligt att för varje gång man mäter partisympatier så ökar vi sedan Stefan Löfven blev partiordförande. Dagens redovisning kommer från Skop och finns nedan i siffror från Skop.

Man känner samma sak även när man träffar folk som idag när jag besökte Apoteket. En äldre kvinna kom fram och var nöjd över de possitiva för er. Jag kontrade och sa att du menar oss.

Då berättade hon att hon bestämt sig för att aldrig mer rösta på oss då Juholt men hade bestämt sig för att åter rösta på oss när vi utsåg Stefan Löfven till partiledare. Däremot ville hon inte att jag skulle sluta men hon kanske kan ge mig ett kryss om jag ställer upp till val till fullmäktige men som vanligt säger jag att man tar ställning till nomineringar när man får en förfrågan och vilken förfrågan man man får att ta ställning. Frågorna kommer jag att få någon gång efter sommaren 2013.

Moderaterna 31,0 (-2,4)
Folkpartiet 5,7 (-1,2)
Centerpartiet 4,3 (-0,7)
Kristdemokraterna 2,9 (-0,4) Socialdemokraterna 34,9 (+4,1)
Vänsterpartiet 5,3 (-1,2) Miljöpartiet 8,9 (-0,2)
Sverigedemokraterna 6,1 (+1,6)
Alliansen 43,9 (-4,7)
De rödgröna 49,1 (+2,7)

Intressant är att vi går framåt, det finns en rödgrön majoritet, moderaterna fortsätter att backa men det är tråkigt att Sverigedemokraterna går framåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.