Stjärnsmäll för UIK och första maj.

Stjärnsmäll för UIK och första maj. I går åkte UIK på storstryk borta mot Malmö. 7-1 förlust blev det och ska man tro på sportradion som jag lyssnade på i bilen på väg hem från första majtalandet i Storuman var siffrorna i underkant.

UIK var obesegrat före den matchen och det finns ingen analys i tidningarna hur det kunde gå så illa. Emma Berglund kallar matchen och agerandet som total kollaps. Nu är det upp till laget att samla ihop sig och inte gräva ner sig och deppa för så dåliga som de var i går tror jag inte de är.

Vid årets 1 Maj firande i länet men även på de flesta platserna runt om i landet ser det ut som om det varit mycket folk både i demonstrationstågen och där talen hölls.

Kunskap och arbete bygger Sverige var temat för Socialdemokraterna i årets första maj firande. Inte så konstigt då det råder massarbetslöshet och när inget görs åt detta.

De som spekulerat i att 1 Maj spelat ut sin roll har haft helt fel. Det känns att självförtroendet hos hela partiet ökat betydligt sedan Stefan Löfven blev vald till partiordförande för drygt tre månader sedan.

Nu är det ordning och reda i partiet igen och teamet Stefan Löfven och Magdalena Andersson som ekonomisk talesperson går hem i stugorna. I dag släpps partiets budgetförslag men de flesta åtgärderna kommer att läggas fram när vi närmar oss valet och partikongressen.

Jag tycker man ska vänta med att presentera huvudförslagen till mycket närmare valet så inte högeralliansen kommer att kopiera en del av förslagen och försöka göra dem som egna. Det är gott Go i Socialdemokraterna över allt i dag men det är ännu inget val som är vunnet så det gäller att hålla ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.