Uppdrag granskning har verkligen gått i ide

Uppdrag granskning har verkligen gått i ide. Den svenska högerregeringen saknar uppföljning av sina beslut. Det är över fem år sedan regeringen Reinfeldt fattade beslut om att trafiken till Holmön är ett statligt ansvar och att ansvaret ligger på trafikverket.

Det har inte hänt ett djävla dugg för att vara snäll. Jag tycker att regeringen borde skämmas som inte har bättre uppföljning av sina beslut.

För mig är det inte förvånande då gamla vägverket inte tyckte det var deras uppgift. Nu är det så och då får eller måste regeringen ta trafikverket
i örat och se till att trafiken till Holmön fungerar.

Vilket liv tror det varit om inte trafiken fungerat på andra vägar i Sverige och i storstadsområdena ? Varför uppmärksammas inte detta av Aftonbladet, Expressen, alla andra media inklusive uppdrag uppdrag granskning.

Det märkligaste är ändå att inte VK uppmärksammat hur dålig regeringen är på att följa upp sina beslut. Jag vet att de får all information från Holmögruppen för jag ser att de får samma information som jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.