Blir det ingen utredning om TV skatt ?

Blir det ingen utredning om TV skatt? Det har funnits en kommitté som utrett hur Radio och TV ska finansieras i framtiden. Förslaget var en skatt som dessutom skulle vara olika beroende på inkomst.

Enligt uppgifter har nu kulturministern kastat den i papperskorgen så länge. De övriga medlemmarna i det nya partiet alliansen tillhör de som vill ha en skatt som alla ska betala , en TV tittar skatt som även de som inte har TV skulle betala

Det finns fler och fler saker som kommer i dagens ljus där det finns djupa sprickor i alliansen men där moderaterna ytterst bestämmer i kraft av att inneha finansministerposten.

Där det inte gällt pengar som i migrationsdomstolen som domstolsverket föreslog skulle lokaliseras till Umeå men där tvingades Ask att backa till förmån för centerpartiet och till förmån för Luleå.

En kommentar

  1. Jerry Sellin

    Det kunde jag räkna ut redan när förslaget uppdagades att det skulle förkastas av just Alliansen.

    Jag har en känsla av att de som i procent mest fuskar med betalningen av tv-licensen är just Alliansare, och med en tvingande skatt så skulle dom vara tvungna att just betala, och vad ska dom då försöka klara sig ifrån att betala.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.