Fullt krig råder inom högeralliansen. Folkpartiet byter fokusering

Fullt krig råder inom högeralliansen. Folkpartiet gick i helgen ut med att nu behöver försvaret mer pengar och självklart är han ensam om detta. Alla övriga i alliansen tar omedelbart avstånd med lite olika motiv. En tycker det är för tidigt att diskutera andra vill använda pengar till annat.

Jag förvånas över att han inte vill satsa på skolan och alla elever som kommer. Jag undrar hur seriöst detta var och hur förankrat det var.Det händer till och från att han talar först och tänker sedan.

Han kan även syssla med en avledande manöver och vill få bort skolfrågorna från dagordningen för där vinner han inga poäng med sin politik. Lärarna kallar det organiserat kaos inom den svenska skolan. Han har inget mera att tillföra.

En kommentar

  1. Jan-Erik Vahlström

    Det började för ganska länge sedan och nu verkar det vara rena kaoset inom alliansen. Migrationspolitiken, försvaret och skolan är ju bara några exempel. Nederlag på nederlag i riksdagen. Frieri från moderaterna med sverigedemokraterna- ja, listan kan göras lång. Det är ju inte långt till nästa val, men dom ska ha tur om dom klarar att hålla ihop tills dess.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.