Media blev än en gång alliansens budbärare….

Media blev än en gång alliansens budbärare. Jag säger det igen att media har blivit alliansens lydiga budbärare. Träffen hos Lööf skedde utan kritisk granskning. Annie Lööf har ju inget förtroende alls inte ens hos de egna. Göran ligger inte hellre bra till.

Media följer med alliansen i lydigt fotspår och jag undrar bara hur media ska kunna säga att man är oberoende. Det var visserligen kul att en partiledare tar hem kollegorna till hennes hem. Jag är dock säker på att det är skattenbetalarna som får stå kalaset och inte partierna trots att det är partiarbete. Vi får väl se vem som betalar fakturorna

2 kommentarer

  1. Jan T

    Ett arrangemang vars målsättning är att sätta personen Annie Lööf i centrum och bygga upp en bild av henne som den enkla vanliga människan som står med båda fötterna i den svenska myllan.
    Hon har också en far som har fått till uppgift att förmedla åsikter av märket gammalt svenskt sunt bondförnuft till närvarande journalister. Allt för att hjälpa till med bygget av en image för att övertyga gamla svikna centerväljare.
    I själva verket är ju syftet att förflytta fokus från politikern Lööfs besvärliga opinionsläge som till stor del beror på att de nyliberalistiska strömningar som är kännetecknande för storstadscentern blivit kända bland allmänheten. En politik som Lööf själv varit med om att utforma och också drivit på men som hon nu till viss del tvingats ta avstånd från för att finnas kvar på den politiska arenan.
    Det tråkiga är att massmedia inklusive oberoende? statliga SVT villigt deltar i det massmediala spektaklet med utrustning för direktsändning vars enda uppgift är att marknadsföra Annie Lööfs politiska image och få så stort utrymme som möjligt i massmedia för alliansen i allmänhet och Annie Lööf i synnerhet.
    Märkligt agerande av framför allt SVT som på förhand fått veta att några viktiga beslut inte skulle fattas och att det inte skulle komma några politiska utspel som hade något nyhetsvärde alls.
    Enda nyheten var att Annie Lööf med sina allianskompisar var och hälsade på hos Lööfs föräldrar i barndomshemmet i Maramö. So What? På vilket sätt förändrar det din och min vardag till det bättre?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.