Ännu en kanondag med strålande sol och det handlar om Trav, ishockey och Koreakriget

Det blev en timme kortare natt det här dygnet men vädret är så bra det kan bli med strålande sol från en molnfri himmel. Det dröjer en stund innan det ska dras upp några gäddor även idag. Förhoppningsvis blir temperaturen så hög att man kan sätta ut angeldonen med knallkort så man hör när gäddorna hugger

V75 travet står på dagordningen och jag har redan gjort vårt bolagssystem åt Bertil. Det är bra att man kan lämna in systemen på nätet redan kl 8. Har inte hittat några roliga spikar idag så det blev Checco Boko trots att Kontio säger att han bästa chans är Caddie Galant i sista.. I tredje spikarbjag Nahar även om Caddie Comet kan vinna.

Däremot tvingas jag avstå från att åka och se Björklöven möta Tingsryd. Har man främmande så ska man umgås med dem. Seger idag och då är det nära till spel i Allsvenskan men det gäller att göra jobbet. Hoppas gör jag men visst känns det lite osäkert. Matchen hemma mot Vita Hästen höll man på att slarva bort genom att de fick ett mål och ett billigt medan man själva hade svårt trots att man var mycket bättre, att skapa riktigt vassa målchanser

I övrigt känns det olustig borta i Asien och Korea då Nordkorea säger att de kört i gång Koreakriget igen som aldrig fick en freda utan bara en vapenvila. Nu hotar man till och med med kärnvapen. Det känns som om USA och Sydkorea vill provocera med än vad nöden kräver. Galna kommunister är inget man ska underskatta. Nuvarande ledare är säkert beredd att göra vad som helst för att dölja det som sker i landet.

Befolkningen håller på att svälta ihjäl men offra pengar på missiler och kärnvapen det har man. USA har också ett gigantiskt budgetunderskott och har inte heller råd med välfärd till sina medborgare men militären har man råd med.

Nu är det inte många dagar innan vi börjar vår kongress. Då kommer vi att ta flera eller många kloka beslut som gör att folk och unga kommer i jobb. När folk börjar jobba skapas också resurser till mera välfärd och bättre infrastruktur och att det som är sjuka och arbetslösa ska kunna leva under drägliga förhållanden

HA EN FORTSATT TREVLIG PÅSKHELG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.