Mina bästa låtar i dagens tidning

VK har inför vad man kallar mina bästa låtar och jag fick äran att börja ta ut fem låtar. Självklart är det många låtar som jag gillar och det mesta är klassisk rockmusik och där finns det hur många bra som helst, men några måste man ändå välja och det har jag gjort.

En gång i tiden var jag med när Clubb 100 startades i Umeå och där var det mycket musik det lovar jag och många lokala band occh en av de bättre är just Zettlers som spelade en av låtarna jag har valt. Jag gillar ju Elvis men på den här listan tog jag inte med honom även om han har många låtar som ligger i toppen på min musiksmak

Klicka här så kommer du till spellistan och låtarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.