Moderatregeringen för kostnader på kommunerna….

Moderatregeringen för kostnader på kommunerna. Jag har sagt det många gånger och i dag kom ytterligare ett bevis. Regeringens försämring av sjukförsäkringen har gjort att kommunerna får betala mer i socialbidrag. Tänk på att försämringarna drabbat kvinnorna hårdast. Regero

Många av de som utförsäkrats har åter blivit sjukskrivna men många har tvingats att gå till ”socialen” för att få socialbidrag ( som döpts om till försörjningsbidrag). Regeringens politik har gett fler som fått bidrag men de har försvunnit från en försäkring som de själva betalt ur sitt löneutrymme.

Kommunerna får inte heller kompensation för detta utan många tvingas till skattehöjningar. Kommunens skattehöjningar slår hårdare mot de lågavlönade. Höginkomsttagare som jag har fått skattesänkningar på statsskatterna .

Det finns inga nya moderater det är samma gamla höger över hela världen. Plåga de fattiga för att de rika ska få det bättre. Det är platt skatt i ett nötskal

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.