Så är det måndag igen och fint väder gör…

Så är det måndag igen och fint väder gör inget. I går blev det både en bloggfri dag och en dryg resedag hem från Island. Bussen gick 7.20 från hotellet och hemma var man inte förrän kl 23.

Idag har vi kommunfullmäktige men det är inte så många tunga ärenden så den mesta tiden kommer nog att gå till att diskutera några interpellationer. När man varit borta sedan onsdag först med Kvarkenrådet och sedan Islandsbesöket får man skumma igenom dagstidningarna även om nätet är förträffligt.

Jag berörde tidigare det stålbad som kommuner och landet Island gick igenom vid krisen men där de hämtar igen sig på olika sätt och efter de kostnadsminskningar de genomför men även gasat för att få tillväxt

I går var det Elitloppet som jag fick avstå till förmån för vår resa där Nahar oväntat fick vinna och kanske med på grund av den press som Kolgini gav Svanstedt och Sebastian K. Sånt händer mera nu när ingen vill släppa ledningen men däremot ska man akta sig för att beskylla den ena kusken mer än den andra.

Man måste fråga sig om vi fått lite smitta av det som hänt utanför Stockholm med oroligheter med bränder som vapen. Både natten mot i går och även en brand i natt tyder på att bränderna kan vara anlagda.

UIK tog ytterligare ett steg mot toppen av damallsvenskan och att av referaten så var det genom mycket bra spel där 2-0 var i underkant. UFC har däremot fått det svårt och har bara en vunnen match av 7. Vi får hoppas att det snart vänder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.