Den grabben jagas överallt, inte helt oväntat

Den grabben jagas överallt, inte helt oväntat. Han som avslöjade hur Britter och amerikanare avlyssnar vanligt folk sitter nu med snaran under hakan. Han har flugit från Hongkong till Moskva och sökt asyl i Ecuador samtidigt som USA dragit in hans pass

Så går det om det finns någon som avslöjar hur stater kontrollerar sina medborgare. Jag syftar självklart på Snowden som avslöjade hur USA och Storbritannien betett sig mot sina egna medborgare. Jag har själv inte ord nog hur illa jag tycker det är.

Det här är ju värre än vad de värsta kommunistdiktaturerna har betett sig. Skyll inte på terrorismen utan skyll på de som fått politiker att ställa upp på denna idioti. USA OCH STORBRITANNIEN har mest att skämmas över. De betett sig som de värsta kommunistdiktaturerna

En kommentar

  1. Björn Nilsson

    Bra fotmulerat, instämmer till fullo.
    Givetvis finns liknande tendenser i alla länder. Vi tror gärna blåögt att vi i vårt gulliga hörn är förskonade. Så är det inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.