Idag går man i väntans tider av flera orsaker

Idag går man i väntans tider av flera orsaker. Vi har varit i Thailand i många år och där har vi blivit mycket goda vänner med två familjer en från Norberg och en från Kinna. Det besöker oss och kör sina husbilar. Vi får ett par dagar på oss prata om än det ena och än det andra. Lika självklart är att det ska bli god mat och det är mycket möjlig att det blir en nubbe till förrätten.

Sedan väntar jag på travet och V 75. Det har i alla fall under veckan varit lätt och därmed svårt att få tillbaka pengarna. Tyvärr ser det ut att bli favoritbetonat även idag och de två första loppen på V4 har vunnits av favoriterna. Ni som vill spela hinne r göra det och ett tips är att köpa en andel i ett system som finns på spelbutikerna. Sista avdelningen är ett mycket bra lopp där Sebastian K och Raja Michi fått bakspår i ett sprinterlopp medan Formuela One har ett framspår. Spännande blir det

I kväll går fotbolls EM vidare och Sverige är tvingade att slå Finland. Jag tror inte det blir så lätt som man inbillar sig och de har en tränare som varit i UIK och kan det svenska spelet väl. Spelar man inte bättre än mot danskarna kan EM vara slut för Sveriges del. Det behövs en ordentlig skärpning över allt i laget.

Sist men inte mins skulle man faktiskt vilja att talibanerna gick att få att bete sig som människor och att de måste inse att kvinnorna är lika mycket värda. Såg ett reportage från Afganistan i går med anledning av att en ung flicka för några år sedan blev skjuten i huvudet för hon ville gå i skola.

Talibanerna gör allt de kan för att inte släppa fram kvinnor till utbildning och egen försörjning. Det är helt obegripligt att denna terrorgrupp som talibanerna är och att de är ändå ganska få med terror kan skaffa sig sådan makt och utöva sånt förtryck främst mot kvinnor och vi fick höra om självmordsbombare som gjorde en attack på en skolbuss och de som överlevde utsattes för en ny attack när de kom till skolan. Afganistan måste få hjälp med att utrota det förtryck som pågår där

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.