Skolinspektionen fick helt plötsligt mod

Skolinspektionen fick helt plötsligt mod. Idag ska jag ge en statlig myndighet beröm. Det var helt rätt att stänga Lundsbergs internatskola. Bra gjort att det äntligen hände något.

Det som hänt är ju inget nytt. Det är många som vittnat förut om hur det är. För min del hoppas jag att de grundar sitt beslut på vad de själva sett och upptäckt och inte enbart på media. Våra myndigheter har ett ansvar att granska i detta fall skolan. Jag tycker själv att all debatt handlar för mycket om vad ett media finner säljande

Nu i länet stressar de upp inför folkomröstningen utan granskning av upproret som ockuperat en samhällsfunktion länge. Jag har sagt det förut och säger det igen vart är patientens integritet. Vem vill gå dit och höra vad är det för fel på han eller henne.

En folkomröstning i ett län om hur man använder budgeten i inlandsområdet. Det finns ingen fråga som är så liten som fått så stor publicitet i media och media har lydigt varit upprorets talesperson. Däremot finns det företagare som flyttat från Dorotea då det finns viktigare saker för kommunens överlevnad som att få en väg till Norge som gynnar turismen och den näringen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.