Björklöven ger ett gott intryck och vann

Björklöven ger ett gott intryck och vann. Jag fick tyvärr inte gå och se Löven i går men att slå Västerås som tippas som ett topplag ger fjädrar i hatten. Matchen i går såg ut att ha varit lite bökig men den typen av matcher blir det även i serien.

Idag är det Vasa som står på programmet men jag har inte möjlighet att gå dit i dag heller men Vasa är ett lag som satsar på att gå upp i högsta finska ligan. Får väl höra och se hur det går men det verkar som om det blir en trevlig säsong.

Nu är det dags att knopa ihop dagens V75 rad och hoppas på lite tur för det behövs om det ska bli full pott vilket inte är det allra enklaste

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.