Solvalla, Kriteriet och Löven- Karlskoga

Solvalla, Kriteriet och Löven- Karlskoga. I dag är det största loppet för treåriga hästar på Solvalla nämligen Svenskt Trav-Kriterium med ett första pris på två miljoner kronor. Det ser svårt ut denna gång men jag tror mest på häst nummer 4 Amazing Man som tränas och körs av Veijo Heiskanen. En hingst som startat 11 gånger och har 4 segar och 4 andraplatser. Men på V75 tar jag med ytterligare 6 hästar

Tyvärr hinner jag inte hem för att se Björklöven möta Karlskoga som överraskat på mig och ligger trea i serien. Ärligt talat tror jag man får svårt att vinna men visst finns chansen. De matcher jag sett tycker jag ändå man spelat hyfsat men det måste bli bättre och snabbare till skott. Det är ont om tid i dagens hockey. Hoppas bara att det är en bättre domare än senast mot Mora. Lycka till Löven och jag håller tummarna ska ni veta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.