Vem saknar vem ?

Är det någon som skulle sakna Kristdemokraterna i Riksdagen förutom de själva ?

Samma sak sak gäller centern och Annie Lööf.

De är ju ett parti och alla fyra och det heter de nya moderaterna ?

Slå ihop.

Jag tror det bästa för Umeå om den så kallade alliansen rasade ihop. Då kunde man hitta en politisk överenskommelse som kunde ta ansvar för de närmsta åren och fortsätta att utveckla Umeå.

En sista reflektion och var skolar man fram politiker som tar ansvar för hela befolkningen vart tar de examen ?

3 kommentarer

  1. Seth

    Så rätt, så rätt ! Att partiledare till dessa ”små” partier som knappt fått röster att sitta i riksdagen, erhåller tunga ministerposter som berör allas väl och ve. Nu ser man hur det gått med skolpolitiken, socialpolitiken etc. Det är i princip likadant i vår stad Umeå ! Normalt borde du och Anders göra upp för Umeå:s bästa, att blanda in och tillsätta ett kommunalråd från ett minoritetsparti, är ett hån mot oss i Umeå !

  2. Seth

    Allt sitter ihop ! Kulturväven, badhus, nya gallerior och BESÖKSNÄRINGEN med tillhörande infrastruktur! Hur skall vi kunna svälja alla besökare med lämpliga parkeringsplatser i centrum? Och hur blir det med inkommande besökande när IKEA står färdigt, antar att folk utifrån passar på att åka in till centrum. Nuvarande p-hus räcker inte till, och tilltänkta ligger långt efter ifråga om kompabilitet till nybyggena ! Dessutom var vill du att våra turister som kommer med bussar, husbilar och husvagnar, skall parkera sina ekipage ? Använd Nanna medan ni utvärdera badhusplatsen en gång till !

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Det har inte med det att göra. vi ordnar det genom att de som jobbar i centrum åker cykel eller kollektivt till jobbet och parkeringarna är till för besökarna eller hur Inga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.