Folkpartiets ledare inte i takt med partiet

Folkpartiets ledare inte i takt med partiet. Jan Björklund och FP,styrelse har inte förtroende bland sitt högsta beslutande organ landsmötet. Landsmötet ansåg att man ska slopa sjuklöneansvaret för arbetsgivarna på sikt och först ta bort den andra veckan först. Bra men det får man aldrig igenom i högeralliansen.

Jag är glad att landsmötet är klokare än sin Jan Björklund men det beslutet får han inte igenom med Anders Borg. Det är inte Reinfeldt som styr moderaterna utan det är Anders Borg som även styr över folkpartiet i ekonomiska sammanhang och då spelar det ingen roll vad Folkpartiets landsmöte säger.

Ska alliansen hålla kvar med nuvarande konstruktion bilda ett parti i stället och låt er slogan bli vi föredrar skattesänkningar före välfärd. Vakna Folkpartiet innan ni åker ur Riksdagen eller äts upp av högern.

2 kommentarer

  1. Sture G

    Är man enl. egen uppfattning ”allt förstånds innehavare”, och dessutom kommunalråd med massor av tunga arbetsuppgifter, borde man inte behöva ägna kraften åt att förtala andra politiska partiers inre arbete.
    Liberal

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Men snälla Sture det är ju det de dina sysslat med sedan de fick majoritet 2006. Allt har ju varit sossarnas fel. Jag gläds åt att inte folkpartiet följde partistyrelsen i flera ärenden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.