Djurgårdens fans en skam för laget

Djurgårdens fans en skam för laget. I lördags var det en häftig match mellan Björklöven och Djurgården och det syntes inte mycket bråk på läktarna även om vi uppfattade att några Djurgårdssupportrar försökte ta sin in bland björklövens klack.

När man läste nyheterna på nätet och lyssnade på radion blev man riktigt besvikna. Enligt polisen hade Djurgårdssupportrar var på Allstar och härjat och bråkat så att man beslöt att stänga tidigare. Några personer anhölls också för misshandel.

Det är ett sjukt beteende att åka från Stockholm ända hit för att se ishockey och även för att slåss. Här har både klubbledningen och fan klubben och försöka få ett slut på våldet. I annat fall ska man inte sälja biljetter till lagets bortamatcher.

En kommentar

  1. Pär

    fördjävla illa , organiserade slagskämpar som åker upp för att ”ställa till med ett helvete” . Högriskmatcher som denna borde inte få spelas på helgerna samt att lag som har denna svans med firmor inte borde bli tilldelade några biljetter överhuvudtaget till bortamatcher. Okej deras vanliga supportrar blir ju drabbade då men dom får fan gilla läget…. stökiga supportrar = inga bortabiljetter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.