Vilket flyt Björklöven har och att de vinner. Va bra

Idag var jag pessimist i överkant. Jag var oroligt att det skulle komma en förlust efter alla segrar men idag var det överdrivet. De vann hur lätt som helst även om jag var oerhört besviken efter spelet i andra perioden för då kom oron tillbaka.

Men när tredje perioden började var det ett nytt lag på planen igen och då föll oron bort fort. Därmet blir man oroad över skadorna för det såg mycket illa ut för Ekestål och rykten på läktaren sa en bruten arm. Tur eller otur vet jag inte, me nnu har de väl nio spelare skadade.

Däremot finns det spelare som tacklar på ett sätt som gör att spelarna får skallskador vilen Andersson i Löven fått tidigare och av en spelare som fått straff för detta. När han gav sig på Lövenspelaren hade i alla fall dommaren ögonen åt något annat håll. Det måste kunna bli hårdare straff för de som skadar hjärnan på sina motspelare. Hur får väl förbundet fundera över

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.