Sverigedemokrat får inte starta lokalavdelning

Sverigedemokrat får inte starta lokalavdelning. Sverigedemokraten Tony Appelkvist får inte starta en lokalavdelning för Sverigedemokraterna i Vilhelmina. Han blev känd när någon eller några hade kladdat ner hans bil. Ett tilltag som är fel väg att bekämpa främlingsfientliga partier.

Vid den granskning som följde uppdagades det att han är dömd både för hets mot folkgrupp och att han hade fällt nedsättande ord om homosexuella. När detta uppdagades sa man stopp för honom från centralt håll.

Där försöker man tvätta bort stämpeln och kallar det nolltolerans. Men även när man lyssnar på ledningen i SD lyser det igenom hur klart som helst att de delar inte uppfattningen om att människor har ett lika värde.

Sverigedemokraterna kan dock aldrig tvätta bort den stämpel man fått och det är även klart att deras väljarbas består av främlingsfientlighet och motståndare till att alla människor har ett lika värde. I EU parlamentet söker man samarbete med samma krafter som ändå är tydligare motståndare till invandring och med främlingsfientlighet på dagordningen och liksom i Sverige ser Islam som roten till allt ont

12 kommentarer

  1. Per G

    När någon säger jag är nazist då blir man trodd och när samma en säger jag är antinazist då blir man inte trodd!! Nog kan man begära att folk som gått ut grundskolan kan läsa enkel svensk text. Speciellt de som kallar sig journalister. Om Sverigedemokrater säger att det inom partiet gäller nolltolerans mot rasism SÅ ÄR DET DETTA SOM GÄLLER!!

    Läs och förstår Du inte svenska i text, fråga nå´n som kan förklara!!

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Så är det inte jag har hört för många påstå detta men i samma andetag eller meningen efter dyker det upp. Även de som är muslimer har rätt till sin tro

  2. Micke03

    Förföljelsen fortsätter, men jag lovar att sanningen skall hinna ikapp er innan sept 2014, och då får ni stå där och skämmas inför era väljare.

    ”motståndare till invandring och med främlingsfientlighet på dagordningen”, ren lögn och på gränsen till ärekränkning!

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Du [email protected] är inte ärlig när du säger att SD inte äre mot invandring och är främlingsfientliga. Jag hörde utfallen mot islam från en av ledarna för inte så länge sedan

  3. Sonnie

    Innan du fortsätter med dina påstående så kan du specificera vad i SDs politik som är rasistisk.
    Kom med konkreta bevis och inget svammel som ni brukligt gör.
    Som du kanske märker så har vi ingen demokrati kvar i detta landet pga sådana falska människor som du. Vi har fått en demokratur där alla människors åsikter inte belyses på lika villkor.
    Er stämpel med bl.a. rasbiologiska institutet där ni skulle mäta skallen på olika folkslag samt sterilisera romer och resande är inget som glöms av.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Det är synen på andra människor. De tycker inte att alla människor är lika mycket värda. Det är det enkla och raka svar och du [email protected] har troligen dina sympatier hos dem just på grund av de är främlingsfientliga. Den stämpeln kan de aldrig plocka bort

  4. Joakim Allgefält

    Likadant som att S aldrig kan tvätta bort stämpeln som det parti som startade världens första rasbiologiska institut? eller det parti som ledde Sverige under en tid där man tvångssteriliserade människor för att dom inte ”dög”? är det så du menar?Eller kanske att en svensk socialdemokrat nominerade Adolf Hitler till Nobels fredspris? ja sånt är svårt att tvätta bort./

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Du har en mycket låg nivå på din diskussion, men om du nu är Sverigedemokrat stå upp för det du [email protected] Det du påstår är frågor som medicinen har ansvar för. Vi gör inte som Sverigedomokraterna talar om vad den medicinska personalen gör. Det är proffessionens sak. Stå för dina åsikter som Sverigedemokrat rakt upp och när och säg vad ni står för. Sverigdemokraterna står inte för alla människors lika värde

  5. Daniel Spansk

    Begrppet ”allas lika värde” är en politisk floskel , till för att slå i huvet på åsiktsmotståndare. Begreppet i sig har ingen bäring på folks verklighet, och det substansiella värdet i det hela torde vara i stort sätt noll (0)

    -För mej har inte människor något generellt lika värde – detta kan jag logiskt förklara. Ingen jag talat med och asom använder den politiska floskeln ”allas lika värde” har kunnat förklara för mej vad detta värde skulle bestå av, och inför vem/vad/vilka detta likavärde utgår ifrån.

    -så nej, det finns inget mänskligt lika värde – alla är vi inför varann olika värde – men inför någon är vi, förhoppningsvis, ovärdelig.

  6. Kenneth Karlsson

    Människors lika värde har blivit ett mantra som ”goda människor” använder sig av för att visa hur goda de är. Men inte ens du Lennart tycker att alla människor är lika värda.

    FN:s deklaration om mänskliga rättigheter låter så här på engelska: ”All human beings are born free and equal in dignity and rights.” Alla människor är födda fria med lika värde och rättigheter. Det är den generella hållning som vi bör ha inför våra medmänniskor. Det betyder dock inte att alla i alla specifika situationer är lika värda eller har samma rättigheter. Dina barn bör med stor sannolikhet vara de människor som är mest värdefulla för dig. Mer värdefulla för dig än vad jag är för dig. Det är de du prioriterar, faktiskt framför andra, vilket inte betyder att du menar att alla andra inte är värda nåt, men du gör en prioritering, och om du måste välja så väljer du dina barn framför mig. Vilket är helt naturligt, och gör dig inte till någon dålig människa på nåt sätt, faktiskt tvärtom.

    På samma sätt är det med rättigheter. En japan har mycket större rättigheter än vad jag har, i Japan. Jag har t ex inte rätt att bara flytta in i Japan och rösta i deras val. Alltså har japanen större rättigheter än jag, i vissa specifika situationer. Det bör man inte vara sur över.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Jag ser av de kommentareer som kommer in att kritiserar man det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna då drar deras kampnjorganistation igång. Jag är glada att de inte har fått inflytande i en enda kommun i Västerbotten och jag hoppas att väljarna är kloka nog att se till att de stananr utanför de de beslutande politiska föärsamlingarna. Det kan vara så att invandringen är det som kan hjälpa till att stoppa upp befolkningsminskningen i inalndet om de nu vill bo kvar där

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.