I går tog vi farväl av vår kissekatt Måns

I går tog vi farväl av vår kissekatt Måns

I går tog vi farväl av vår kissekatt Måns. Hade först tänkt skriva tvingades men det var inte av den orsaken. Vackre Måns har vi haft i mer än16 år. Vacker snäll och tillgiven mot alla utom råttor och möss men som min hustru sagt en riktig storjägare.

Han har alltid varit smärt och vacker vilket inte minst syns på bilden. Orsaken var hans sjukdom. I Söndags mådde han inte bra och har knappt ätit och druckit sedan dess och när vi besökte veterinären enades vi om att inget vore bättre för honom än att han skulle få somna in vilket han gjorde i Ingers knä.

Jag känner att vi fick ta ett värdigt avsked av vår käre Måns i går kväll även om vår andre katt Moses nu mist sin kompis. Måns slapp plågas och somnade lugnt in.

4 kommentarer

  1. Erika

    Stackars lilla kissen. Jobbigt när dom blir sjuk. Tur att ni är snälla och förstår att han slipper lida. Sköt om er och andra kissen! Kram

  2. Eva

    Så tråkigt! Jag vet hur svårt det är att mista en älskad kisse. Vi miste vår kära katt precis på dagen 19/12 för ett år sen, men nu har vi en ny liten Zigge som är 1 år och sååå underbar.
    GOD JUL!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.