I kväll är det rimstuga i P4 Västerbotten

I kväll är det rimstuga i P4 Västerbotten. Visserligen är det en dag för tidigt då den borde ha legat i morgon kväll. Det satte ju centralisterna i Stockholm stopp för då de skulle ha en rimstuga för hela landet. Jag tycker fortfarande att det är ett dumt förslag för det är alldeles för få lyssnare som kommer fram.
Det är bättre med lokala rimstugor så att folk i stället blir mer aktiva och inte bara lyssnare. Jag ska lyssna i kväll och det börjar kl 21 och det är inte otänkbart att jag ringer för att få hjälp med någon klapp som jag har svårt att få ett bra rim till.
Lyssna och ring

Rimstuga i P4 ett måste

http://m.sverigesradio.se/artikel/5741253?programId=109

2 kommentarer

  1. Nicke

    Ja, du Lennart du speglar de problem som finns här i världen på ett bra sätt. Läser inte ofta dessa politikerbloggar utan råkade nu bara glida förbi. Den ene känner ett förakt mot SR att en lokal rimstuga inte tillåts, den andres stora problem är uteblivna hundlatriner. Sedan har vi den tredje som förtvivlat vill marknadsföra instagram som vår tids stora händelser. Inte undra på att folk har politikerförakt. Dessa bestämmer över vår kommun. Hua ligen………

  2. Nicke

    Ja, du Lennart, vad bra att du synlig gör de problem som finns i vårt land och i synnerhet i vår kommun. Känns tryggt med dig som kommunalråd. Råkade surfa förbi våra folkvaldas bloggar och ser vilka fantastiskt kloka inlägg som görs. Den ene anser att det är katastrofalt att en lokal rimstuga inte sänds dagen före julafton utan redan den 22:e. Den andre anser att förlusten av hundlatriner är det allvarligaste problem vi har i denna kommun. Den tredje passar på att marknadsföra instagram som vårt tids stora sociala marknadsföringskanal. Ja, inte undra på att det föds politikerförakt, för dessa människor som ska bestämma i vår kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.