Vart är vi på väg brukar det låta i på…

Vart är vi på väg brukar det låta i på spåret. Man måste verkligen fundera vart vi är på väg i den frågan. En 13 årig flicka fick kliva av tåget mellan Sundsvall och Härnösand. Orsaken var att hennes bankkort inte fungerade i konduktörens handdator då hon skulle betala biljetten

Tågbolaget har erkänt att det var fel och att de har en policy att aldrig tvinga en minderårig att kliva av om de inte kan betala har de sagt till Sundsvalls tidning. Det måste jag säga var en mycket dålig förklaring då det var så att hennes betalkort inte fungerade i handdatorn. Det vet vi väl alla hur bristfällig telekommunikationerna är på telenätet om den nu var en dator uppkopplad mot det.

Jag har svårt att acceptera att man beter sig på detta sätt och vilken utbildning och vilka instruktioner tågföretaget gett till den anställde. Tyvärr var det på ett tåg som Norrtåg äger och trafikerar inom vår region och hoppas verkligen att det var den enda gången något sånt händer. Du kan läsa mera på nätet i Sundsvalls tidning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.