Anders Ågren håller på att bli ett skämt.

Idag skriver han på sin blogg att alliansen storsatsar på skolan. Han talar inte om att regeringen satsar 2 miljader mindre än vad Socialdemokraterna satsar.

Han talar inte om att de pengar regeringen nu använder är de pengar de skulle satsa på skattelättnader för de som tjänar mest genom att höja brytpunkten i skattesystemet.

Ni som läste min blogg tidigare då jag kallade det valfläsk såg att jag i min analys sa att Anders Ågren och de andra inom högeralliansen kommer som vanligt att vara budbärare till Reinfeldt.

De pengar som regeringen nu använder till skolan var hälften av de pengar de ville gynna de som redan har det bäst ställt i samhället. Läs också min analys i en tidgare blogg hur jag tror de komemr att fördela pengarna, jo till de kommuner som har de största klasserna och redan idag de lägsta skaterna.

Ja Ågren du skryter av en regeringen som inte kommer att få genomföra det du nu säger för väljarna har avslöjat välfärdsbluffet för moderaterna har alltid skattesänkningar gått före satsningar på välfärden men vid budgeten i höstas åkte de på pumpen i riskdagen då stödpartiet Sverigedeomokraterna gjorde gemsam sak med de andra partierna och stoppad skattesänkningarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.