Inte en enda dag utan fusk med maten

Inte en enda dag utan fusk med maten. Man blir heligt förbannad och vet inte hur mycket fusk dessa livsmedelshandlare håller på med. Det är ytterst butiken som säljer som är ansvarig. Vad gör ICA som koncern åt detta. Blir det en klapp på axeln eller får de var kvar. Jag kommer aldrig mer att handla på ICA om inte detta reds upp nu

Varför är jag nu så hård mot ICA. Det har kommit en ny skandal och även denna gång är det ett ICA Maxi som är inblandat och för någon dag sedan var det sju ICA Maxi.

Denna gång från Kristinehamn där det visade sig att Italiensk oxfilé var vattenbuffel.

Importören var från Östergötland. Nu är livsmedelsverket inkopplat och har kommit från Italien via Danmark och importören är polisanmäld. Men vad hjälper det då det troligen inte blir några kännbara straff.

Det skulle vara intressant att få veta om det är samma importör som dyker upp gång på gång eller om det är olika. Det minsta man kan säga är att det verkar vara en kriminell bransch. Dags att städa upp skiten och straffa bovarna hårt för nu har det gått för långt

En kommentar

  1. David

    Hej!

    Håller helt med. En annan sak som dessa storhandlare gör är att helt konkurrera ut alla småhandlare. Det känner många till, visst försvinner dessa, men det går heller inte att starta nya butiker i egen regi. Det vackra Tomtebo skulle må så bra av en lokal butik, och om någon vill starta en så går ju inte det, för till en ny stadsdel kommer ett ica, coop eller annat att bygga upp sitt matvarulager. För det är vad dessa hangarer är, vackert inredda lager som människor går vilse i. Gör något gått för staden och förbjud dessa icahandlare som tjänar miljoner och åter miljoner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.