Grattis Socialdemokraterna i Åsele

Grattis Socialdemokraterna i Åsele. Det säger jag med anledning av en notis i VK i går att Jerry Sellin lämnar partiet och går till det nya missnöjespartiet Opposition eller vad det nya partiet heter. Åsele och andra kommuner har inte råd med den typen av partier och de har ju redan ett och de tar aldrig ansvar.

Ska man bilda ett nytt parti för varje fråga och det är visst också någon besviken folkpartist han ska vara tillsammans med i det nya partiet. Det blir en splittrad blandning.

Grattis beror på att jag tror inte han varit speciellt nyttig för Socialdemokratiska partiet då jaget gått före laget. Jag har haft svårt att förstå hans agerande inte minst då han kommer från Byggnads. Vi har fått lära oss att föra fram åsikter och kämpa för dem men när besluten fattats i demokratisk ordning då följer man dem vilket jag inte uppfattat att Jerry gör.

Därför grattis till socialdemokraterna i Åsele och jag tycker Jerry gör ett klokt beslut att lämna när han inte vill följa det på det sätt som vi jobbar

2 kommentarer

  1. Monika Thelin

    Grattis till Åsele som nu får ett parti med Jerry Sellin i spetsen! Jerry, den sanne socialdemokraten, som står för sina åsikter, som inte inlemmar sig i röstboskapsfållan och som för länge sedan lämnat sandlådan (S) håller till i . Jerry som håller sig för god att hålla på med socialdemokratiskt ryggkliande, falskspel, tjuvknep, oärlighet (SSU Norrbotten t.ex), äckliga härskartekniker m.m. Dessutom har jag aldrig hört en endaste groda hoppa ut ur hans mun! Grodor, som det finns gott om i denna blogg…
    M.Thelin

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Han är ju inte socialdemokrat då han lämnat partiet när han inte fick som han ville. Det är inte demokrati som utgår i det resonemanget. Oavsett vart du är så får du följa den majoritet som sitter. Du är nog inte rätt person att uttala sig om vem som är riktig soocialdemokrat och jag är glad att en som inte följer de spelregler lämnar partiet. Jag tor det är många i Åsele som behöver tänka över hur de beter sig och du är en. Jag säger vad partiet i Umeå och länet står för men det gillar inte alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.