Det blev äntligen en seger för Björklöven

Det blev äntligen en seger för Björklöven. Vände det i går för Löven när pucken för en gångs skull studsade rätt. Men det är inte säkert för det räcker inte med Quist som målskytt.

Det blir för omständigt inte minst med spel en man mer. Farten måste upp liksom aggressiviteten och fler måste göra sitt jobb och ta ansvar. Palmebjörks spel har mycket mer att önska.

De ligger trots allt två och har allt i egna händer men man måste gå fortare och snabbare mot mål och följa upp på returerna. Jag tror att man kan om man glömmer alla förluster och verkligen ger järnet.

Piteå borta på tisdag och Vita Hästen hemma på söndag och 6 poäng då är man verkligen med om att hänga kvar. Publiken kommer säkert att hjälpa till om man får se mera djävlar anamma

3 kommentarer

  1. Bosse Sandström

    Bra Lennart.Dessutom tillbaka med först linan med Mårds o Andersson.Samt låt Södertälje spelarna som känner varandra in o utan spela tillsammans.
    KÄMPA,KÄMPA,KÄMPA.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      I kväll är det ny match och om du läser dagens VK ser du att det går rykten om Palmebjörk

  2. Bosse Sandström

    Bra Lennart Holmlund !
    Nu skulle de vara bra också att få tillbaka första linan med Öhman, Mårs,Palmebjörk med Andersson på Backen, då kommer nog powerplay målen tillbaka skulle jag tro.
    Tror också det skulle vara bra om de nybörjade Södertälje spelarna fick spela tillsammans.
    KÄMPA,KÄMPA,KÄMPA.
    GREEN BAYMAI-THAI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.