Jag håller med Göran Hägglund KD

Jag håller med Göran Hägglund KD.
 Jag tycker att man bör respektera den kallelse man får från KU, säger han. De har varit regeringskollegor men självklart ska man som Hägglund säger respektera en kallelse som man får när det gäller en sådan granskning.

Vad är Maud Olofsson rädd för. Visst var och är det en dålig affär men det är ju inget brott begånget bara en grov felbedömning . Det kan vara så att den affären om hon skulle tala sanning för utskottet skulle lägga skulden på fler i regeringen eller att Maud inte lyssnade på varningar från andra.

De flesta förutom en tror jag fick gå från styrelsen efter de dåliga affärerna. Maud fick lämna posten som partiledare och ersattes av Annie Lööf. Maud fick styrelsepost i LKAB med bra arvode och man kan fundera om hon var kvalificerad till detta om hon ställde upp på Vattenfalls styrelses analys om köpet av Nuon som var så dåligt köpt.

Hägglund har rätt ställ upp när KU kallar och jag fattar inte hur Mattias Larsson som i övrigt brukar vara noga tycker att Maud gör rätt. Mitt förtroende för Mattias bedömningsförmåga har fallit. Det är ingen domstol som ska ställning. Det blir för varje dag som går ännu mera gåtfullt vad som hänt i denna affär som inte tål dagens ljus

En kommentar

  1. erik. boman

    Är det inte så att de företag som Olofsson varit iblandad i gått i konkurs?
    Månskensbonde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.