SVT är största spekulanterna

SVT är största spekulanterna . Man blir fundersam om hur SVT jobbar efter valet. I morse var det Maud Olofsson och Bengt Westerberg gamla partiledare och Maud alliansens moder. Maud insåg hur det lutade för henne och slutade och Westerberg minns jag inte om han fick gå. I den valanalys som det handlade om var det två ungdomar med som även representerade alliansen.

Jag tycker det är märkligt att de från alliansen ska vara några som ska analysera vad Löfven ska göra. Man är i alla fall inte oberoende. Maud och även Westerberg var förvånade över att Reinfeldt gick och lämnade där de kände mest för att alliansen skulle fortsatt att regera med stöd av SD

Westerberg tyckte att det var fel att Folkpartiet skulle bli första parti att bli parter med S då man gjort sitt sämsta val på länge och var nära att trilla ur parlamentet. Tyckte att det kanske vore bäst att i det speciella läget som uppstått att man skulle tänka nytt och samtal ske mellan S och M. Men som sagt svårt för Maud som är den som mest hatar S.

Maud pratade om att S bara var ute efter makt men det är ju det Maud och alliansen säger sig vilja ha till vilket pris som helst.

DE VILL TILL OCH MED STYRA DÄR S HAR FLER LEDAMÖTER ÄN ALLIANSEN. DE BILL STYRA MED SD

Jag är övertaget kritisk mot dessa experter i sofforna då man är fastlåst i sina gamla partier eller är kollegor inom media. Jag har sagt det och säger det igen jag tycker alliansen ska slå ihop sina partier om de ska stå enade men jag tycker man ska slopa blockpolitiken och samlas som man gjort i andra länder då man får en främlingsfientligt parti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.