Anna Kindberg Batra ny M ledare

Anna Kindberg Batra ny M ledare. Det ser ganska klart att just hon blir moderaternas nye partiledare. Om hon är bra eller dålig det är Moderaterna avgör så det har jag inga som helst synpunkter på.

Däremot minns jag mycket väl när hon i sin personvalskampanj 1998 förolämpade alla som bor utanför Stockholm då hon sa ” stockholmare är smartare än lantisar” Hon pubdlade sedan när pressen på henne blev för stor. Eftersom hon ändå sa det så förutsätter jag att hon menade vad hon sa.

5 kommentarer

  1. SurSune

    Om hon är vassaste kniven i den moderata diskbänkslådan, kan övriga partier andas ut eller eventuellt oroa sig. Hennes bild av Sverige har sannolikt en nordlig horisont som ligger just norr om Täby kyrkby. Huga!

  2. Erik

    …och tänk Lennart snart kanske Alliansen har fyra kvinnliga partiledare; Lööf, Kindberg Batra, Olsson och Busch. Och vänsterregimen har aldrig nått dit ännu trots hegemonin över flera decennier, ja, nästan ett sekel. I och för sig har vi ju MP som varit framsynta och orädda åtminstone när det gäller att släppa fram duktiga tjejjer. Inte för inte att S ibland nämns som ett betongparti?

  3. Sune Hörnkvist

    -åter har signaturen fått tillfället att påminna kommunalrådet eller den som snart lämnar sin kommunalrådspost Lennart Holmlund i Umeå … att efter mina sextionio levnadsår i samma stad när glädjen är tillräcklig och minnena många kunna lämna över stafettpinnen till den yngre generationen. Min skoltid 1946 – 1954 fyller sinnet och marknadstorget i Umeå centrum, järnvägsstationen och andra byggnadsminnen ligger till grund för reflexioner och djupa tankar. -ävenså minnena när Du Lennart blev facklig ombudsman samt därefter läste på och axlade kommunalrådsposten. Politiskt uppdrag med och för socialdemokraterna i staden. Signaturen är numera Enköpingsbo och med hustrun trivs lika bra som var annars. Umeå stad är ändå födelseorten med djupa minnen. -ett hjärtligt tack Lennart Holmlund för tjänstmannainsatserna genom åren. Glöm inte det allt överskuggande som jag påmint dig om tidigare insändare … KNÄPP DINA HÄNDER OCH BED TILL GUD ATT SOM KRISTEN BEKÄNNARE FÅ EN EVIGHET I HIMLEN SOM ÄR VÅRT MÅL. Tack. signaturen: ”Sofiehems-Sune”

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Inte visste jag att du flytatt även om jag för en tid sedan frågade en som visste vem du va vart du tagit vägen men du smygde bort. ha det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.