Undrar hur länge hjärtat står ut

Undrar hur länge hjärtat står ut. Idag har jag inte gjort mycket förutom att läsa lite handlingar och försökt bli av med hostan. Sedan kl 16 har jag varit helt upptagen med att se Björklöven vinna borta mot AIK på straffar och sådana matcher är besvärligt för hjärtat.

Det blir inte bättre av att bisittare på ViaPlay såg bara allt som var till AIK,S fördel. Självklart gjorde domaren rött som dömde mål för Qvist blev ju utsatt för en tripping av målvakten.

Däremot trodde han Warg filmade när AIK spelaren skulle haft matchstraff 2+2 är för lite när man slår en spelare blodig med klubban över käften.

Jag förstår på ett sätt domaren att han blir hårdare mot Löven för AIK aldrig haft en klack som sköter sig. Har AIK behandlats som Löven har de inte funnits kvar för de har inte skött sin ekonomi.

I vilket fall som helst blev det viktig seger i eftermiddag även om det varit bättre ned ytterligare en poäng. Men spelarna sliter hur bra som helst och bara på viljan har det kommit flera extra poäng.

4 kommentarer

  1. Veronica

    Hej Lennart. <3

    Nordmaling önskar dig ett fortsatt starkt hjärta. #hjärtaLennart.

    Skickar ett resultat av kombinationen samarbete Nordmaling Umeå som tack för den växelverkan vi i Nordmaling kunnat ha nytta av genom att vara granne med er och det arbete du och ni i Umeå har gjort.

    https://play.spotify.com/track/2UEjb0jjWX41XSLDXiZu7s

    Vet inte om jag lyckas kopiera en Spotify-länk här nu, annars heter gruppen STRONGHEART och låten heter "Last chance", och med det inte menat någotsomhelst konstigt, utan du måste lyssna på rocken och dess text och SKRUVA UPP LJUDET ordentligt, mannen!

    Dansar du något nuförtiden, Lennart?

    <3 Kärlek från Nordmaling <3

    #spridkärlekvidare

    PS. Jag minns inte heller mitt första minne. Jag brukar tänka att det nog beror på att jag inga trauman hade under min barndom.

    <3 Kärlek från Nordmaling <3

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Låten var det inget större fel på men dansar har jag slutat med sedan över 20 år sedan då jag var ute för en olycka och tappade balansen på et öra så har det varit svårt eller rättare sagt omöjligt att dansa. Nu när jag trappar ner blir det mera tid att lyssna. Jag fick en MP3 skiva av min kollega i Bjurholm Ingemar Nyman som har över 800 låtar av Elvis som både han och jag diggar

  2. Stig Lagerwall

    Hej Lennart Holmlund!

    Jag brukar läsa din blogg, följer dig för att Holmlund inte är likriktad och vågar säga vad han tycker i enkla som viktiga frågor.
    Man kanske skulle säga osvenskt, ett beteende som försvunnit av dagens politiker.
    Nu har jag en fråga, har inget med politik att göra utan snarare bil…
    Får man fråga om du är nöjd med din Kia Venga? Vad jag läst är det din 2.a av det märket.
    Det är bra och lång garanti på Kia har jag förstått!.
    Jag funderar på att köpa en mindre bil nu, men är kluven om det ska vara en diesel eller en bensin av Vengan.
    Håll fanan högt i fortsättningen!

    Med vänlig hälsning

    Stig-Owe

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Den förra var en diesel och jag trodde den var bra för miljön i Umeå centrum och det visade sig senare att den spydde ut mera nox än en bensinare för oss passar båda sorterna bra då de ser lika dant ut och de är bra när man ska kliva in och ut. Det täcker gott och väl mina behov, men har inte provat så många när jag bytte till Kia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.