Nu blir det en Opera till i fårhuset på…

Nu blir det en Opera till i fårhuset på Helgegård. Förra året var det första gången Erik och hans hustru Kristinss provade detta på just Häljegård och där du svänger av till höger i Djäkneböleå om du kommer vägen från Umeå. Vi var där även i somras och vi gillade hela konceptet och vi har redan bestämt oss för att åka dit om det kommer igen och det gör det.

Vi var dit sommaren 14 och även barnbarnet Tilde var med sin föräldrar och även mormor och morfar vad med. Hon gav poängen runt 4 på en femgradig skala och farfar höll med. Det var en föreställning med bra artister och säkert är flera med igen.

Jag är bara säker på att det är helt rätt vilket betyder ett lyft för landsbygden. Jag tror det är bra för landsbygden om näringen breddas

Har jag förstått det rätt finns biljetter snart att köpa och förutom underhållning ingår även lite käk för en summa av strax under 500 kronor. Vi ska boka biljetter och det är mitt i sommaren och de datum som är aktuella är 17,18, 19 Juli. Vill man ha lite kul att öka över kvarten är det här det bäst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.