Halka så att bussar ställs in

Halka så att bussar ställs in. Helt rätt att stoppa bussarna när man inte kan garantera att man kommer fram och säkerheten. Men det är säkert folk som klagar på detta och som media hakar på. De brukar stötta klagande.

Att sanda hjälper lite när det blir så här extremt. Sanden rinner bort och väghållarna har all personal ute för halkbekämpning. E4 saltas och jag som lyssnat på radio vet att där är det inga större problem

I det hör väglaget rinner all sand bort på kort tid. Tyvärr har politiken på en del ställen tagit avstånd från att använda salt för halkbekämpning men vid sådana extremförhållande som nu råder är det endast salt som är effektiv nog för att snabbt få vägarna farbara. Salta för trafiksäkerhetens skull mycket bättre än många andra åtgärder man gjort för trafiksäkerheten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.