När får Löven spela med ordinarie lag

När får Löven spela med ordinarie lag? Den frågan tycker jag verkligen är berättigad. Nu har de haft massor med skadeproblem och när de flesta är fri från skador då får man många ordinarie spelare sjuka. Det ser ut att vara förkylningar som härjar. Inget att göra något åt bara jobba för snabbt tillfrisknande.

Björklöven har en viktig match i kväll när man möter Asplöven och vi får hoppas att de darrar efter den vind som susat genom länet. Björklöven har varit bra en tid efter en trög start. Till min glädje tror jag att vi i går fick reda på sanningen. Min tes att de varit för dåligt tränade verkar vara orsaken. Man har satt till mera fysträning även under säsongen och det har självklart gett resultat. Av reportagen och diskussioner med de som säger sig veta har försäsongsträningen inte varit bra. Jag hoppas att man inför nästa säsong tar tag i fysträningen ordentligt. Jag vet hur hårt man kör i Skellefteå och det är betydligt mycket mer än hos Löven och det ger resultat.

Vi hoppas på Löven seger i kväll och spelar de som de gjort i de senaste matcherna kanske vi kan drömma om Elitserien snart och med rätt fysträning. Tränarteamet har gjort ett bra jobb det vill jag också säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.