Vi väntar på hur Björklöven kommer att se ut

Vi väntar på hur Björklöven kommer att se ut. Det är en del folk som sportchef och tränare försvunnit även om sportchefen anställts så fattas det tränare och även spelare. Det är några bra som försvunnit och han var en nyckelspelare i försvaret förra året

Jag tillhör de som tror att det är bra om både sportchef och tränare tillsammans formar truppen. Man måste veta vilket tänkt spel man tänker spela för att få rätt folk på platserna. Sajsa sa till mig att i Ryssland for någon sportchef runt och handlade spelare som inte passade in i laget.

Jag hoppas att det går fort att få tränarna på plats och att laget formas så fort som möjligt. Jag tror att det är viktigt att tag tag i fysträningen då att man inte tvingas göra som Matts Waltin nämligen att lägga in en tung träningsperiod. Man behöver nog lära av Skellefteå att träna hårdare.

Jag tror också det blir lättare att sälja Löven ju fortare allt blir klart för man bör höja målsättningen att ligga nära toppen i tabellen så det blir lite kval även om jag inte vet hur upplägget ser ut detta år. Det är en hel del som även är beredda att köpa årskort.

Vi som gillar ishockey vill veta hur det kommer att se ut kommande säsong. Sätt fart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.