Kasselstrand och Hahne utesluts ur…

Kasselstrand och Hahne utesluts ur Sverigedemokraterna. De är ordförande och vice i ungdomsförbundet. Mattias Karlsson tf partiledare säger att SDU lierat sig med personer från externa extremistorganisationer för att tillsammans flytta fram sina positioner och förändra partiets ideologiska inriktning.

Hane sa till Aftonbladet när ha valdes att att partiet insett att man har drivkraft, är unga, kompetenta och framåt. De är paranoida och trot att vi hotar deras personliga makt över partiet. Därför tar de till sådana desperata metoder. Deras kontrollbehov och maktfullkomlighet vet inga gränser.

Det ryktas om massuteslutningar av medlemmar och det är ur moderpartiet men de säger själva att de kommer att sitta kvar i ungdomsförbundet där de har medlemmarnas förtroende.

Det här visar ändå på att det finns mycket mörka krafter inom Sverigedemokraterna och det har nyss avslöjats hur andra till och med de som har uppdrag som nämndemän skrivit anonymt på främlingsfientliga sajter visat vilken främlingsfientlighet det finns i detta parti. De utrensningar som nuvarande partiledning gör har jag kallat att de försöker tvätta byken ren utåt. Ska de utesluta de främlingsfientliga blir det inte många kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.