Annie Lööf vill vara alliansens ledare

Annie Lööf vill vara alliansens ledare. Var i Almedalen i går och lyssnade på centerledaren. Inte hade hon något speciellt att komma med förutom att hon vill fortsätta ge till de som redan har och plåga de fattiga ytterligare i den höger linje som centern varit inne på.

Det kanske är så här året efter ett valår att det är lite tamt och hon skällde självklart på S att de inte gjort något men hon höll sig inte till sanningen och talade inte om att varför jobbpolitiken inte lyckats beror på att regeringen varit tvungen att styra med alliansenens budget.

En sak är dock helt säker och det var att hon tyckte att alliansen hade somnat in i slutet av förra mandatperioden. Klart är också att hon vill ta på sig att vara alliansens ledare i framtiden. Ja inte fick vi höra något om integrationspolitiken, tiggarna och vad kommer att hända inom EU om Grekland går i konkurs då de inte får några nya lån eller stöd. Det kan redan idag måndag hända stora saker inom ekonomin inom EU men även att det kan vara slut med lågräntepolitiken.

2 kommentarer

  1. Sixten Jonsson

    Varför nämner du inte olofpalmeskatten sim hon vill sänka. Från den 1 aug är den snart i den nivån och dessutom ska vi betala sjuklön. Det kanske det är därför attsådana skattepampar som dukanfesta på Almedalen med arbetsgivarens pengar. Hoppas att ölet och vinet är godtagbart.

  2. Erik

    Lennart, hur mycket integrationspolitik kommer Lövfen att debattera i kväll. Nada. Ingenting. Nothing. Ditt parti har inte kastat ut något kort om integrationspolitiken så här långt. Man har gjort som strutsen. Och låter Alliansen driva detta politikområde. Svagt är det i alla fall av Lövfen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.