Jessica Lindell Vikarby slutar åka

Jessica Lindell Vikarby slutar åka. Inte alls förvånande som hon slitit genom åren. För en tid sedan meddelade hon att det är slut med den aktiva tiden.Hon är ju 31 år och det måste finnas annat som attraherar en kvinna i den åldern. Tiden rinner i väg och om hon vill bilda familj och skaffa barn då är tiden inne för det.

Jag tycker vi ska tacka henne för alla spännande stunder hon gett oss framför TV apparaterna och nu när hon lämnat det offentliga livet låt hon vara i fred och slippa svara som vad hon ska göra i framtiden. Det finns flera nya duktiga damer som kommer att ersätta henne och inte minst flickor från Umeå Holmsunds Skidklubb. Där finns det många talanger som ligger snett bakom den yttersta Sverigeeliten som är samma sak som världseliten.

Jag tror det vore bra för utförsåkningen i Umeå och i Sverige om det avtal vi träffat med Balticgruppen kom till verkställighet. Jag funderar över vad det sitter i och inte kommer till. Det vore bra om byggandet kom igång. Det skulle vara ett lyft för hela regionen och skulle ge förra utförsåkare till Tärna/Hemavan och det skulle bli många finska besökare som kom över med färjan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.