IS mördar till och med folk i en moské

IS mördar till och med folk i en moské. Det har varit två självmordsattacker i Sanaa som är huvudstad i Jemen. Attacken dödade minst 28 personer. Den ena utfördes genom att en man med sprängbälte tog sig in bland moskébesökare. Den andra genom att ett fordon med sprängämnen körde mot den stora gruppmänniskor som samlats för att hjälpa dem som sårats vid den första explosionen.

En sak vet vi och det är att där det finns en enda IS krigare kan det alltid ske mycket brutala attacker. Där blev jag nöjd när nu regeringen med Ygeman i spetsen skärper upp straffen gör terrorhandlingar. Det tog bara knappt ett år sedan regeringen tillträdde förrän man tog tag i detta men i det fallets satt alliansregeringen med armarna i kors.

5 kommentarer

 1. Herman

  Europa och USA skall gå i hop och skicka in trupper i Syrien och rensa bort IS.
  Även Assad skall bort han har mördat tusentals av sin egen befolkning.
  Det är enda sättet att få slut på detta vansinne.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Ja det håller jag med om men jag tror inte USA gör det för de har one friend Saudiarabien

   • Jonny Disenfeldt

    Problemet stavas Putin som stödjer diktaturen i Syrien och som motsätter sig FN intervention.
    Putin gnuggar händerna åt det kaos han skapar nu i Europa.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

     Jag vet inte vem som har ansvaret för i mellanöstern är det inga egna ledare som tagit ansvaret och det tror jag är det viktigaste att inte bli beroende av någon annan

 2. soffliggare

  det finns bara ett sätt att få slut på flyktingarna från iran o syrien det är att dräpa ut ( i.s) det ära en riktiga tokar som våltar o mördar folk så ska vi få slut på eländet måste (i.s) krossas o det hjälper inte med bombning det måste in med elitstyrkor så eländet tar slut i syrien o irak,för resurser finns men eu är för fega o ser bara på när kaoset från (i.s) fortsätter ,och alla som reser o krigar med (i.s) ska inte få komma tillbaks till det land dom rest ifrån ,sen vart får dom vapen ifrån dom länder som levererar vapen till (i.s) ska bojkottas lång tid framåt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.