Björklöven i serieledning men nya skador igen

Björklöven i serieledning men nya skador igen. Det var glädjande att Björklöven slog Karlskoga men som vanligt spelade de mycket fult. Det är ett lag som är kända för detta. Den typen av lag tillför inte mycket för svensk ishockey.

Nu börjar det för övrigt som det gjort för Löven tidigare nämligen skadeproblemen. I går gjorde Christian Berglund som han gjort förut en typ av överfall med en ful tackling mot huvudet på Kalle Ekelund som troligen åkte på en hjärnskakning och spelade inte mera och dessutom blev även backen som följde med som 6:e back och som spelade skadad. Märkligt att nu börjar detta med skador igen

Ishockeyförbundet har sagt att man ska vidta hårda straff för spel mot huvudet men det är ett problem att Björklöven straffas minst lika mycket som Karlskoga. Visst ska Berglund få bra många matchers avstängning om det finns rättvisa och de som har haft upprepade domar för riskfyllt spel mot huvudet har inte på ishockeyrinken att göra. Björklöven eller andra lag som får spelare utslagna med farligt spel mot huvudet borde även ersättas ekonomiskt då man tvingas ut på marknaden för att hyra eller köpa in nya spelare.

Vi får hoppas att Ekelund slipper en lång rehabilitering och att hockeydomarna ser till att busar som skadar andra spelare får mycket kännbara straff.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.