Det pågår oskuldskontroller i Sverige

Det pågår oskuldskontroller i Sverige. Jag vet inte hur det får ske men det sker det visade TV 4, kalla fakta i går kväll. Du som inte såg det ta och titta på det på TV4 play. Dessa kontroller sker för att flickorna och kvinnorna ska vara oskulder när det gifter sig. De nämnde att det inte var enbart muslimer utan även andra religioner och kulturer men en läkare hade gjort det på 100 tals flickor. Medicinska experter säger klart och tydligt att det inte går att se om en kvinna är oskuld eller inte men trots det gör man kontroll och skriver intyg.

De tre sjukhus där man använt skådespelare var alla privata kliniker men som finansierades av skattemedel. Det är klart att fler kontroller och fler intyg ger ökade intäkter. Aleris i Stockholm är ett stort företag där både gamle KD ledaren Göran Hägglund och Filippa Reinfeldt varit inblandad på något sätt men de ville för ovanlighetens skull inte framträda i TV. Det var där den läkare man besökte berättade att hon gjort dessa kontroller hundratals gånger. Ingen av de läkare man besökte var ursprungligen från Sverige och hon med många besökare var från Iran eller Irak.

I vilket fall som helst är det fruktansvärt att detta får fortgå .Enligt svensk sjukvårdslagen kan ingen tvingas till undersökning mot sin vilja. Som man hade riggat besöken var det en ”faster” som följde med flickan till sjukvården. Olika organisationer hade lite olika benämningar på den här typen av undersökningar mot en persons vilja. RFSU menar att det är en våldtäkt när man mot flickans vilja kontrollerar hennes slida.

I programmet medverkade även representanter från FN och en människorättsorganisation och bedömningar var förutom våldtäkt, tortyr, brott mot FN konventioner. Det märkliga tycker jag är att det inte fanns ett förbud mot detta i de svenska lagarna.

Det här måste självklart vara straffbart om det är tortyr och våldtäkt men man måste även vara med och ge de grupper som kommer hit upplysning att det är fel. Nu kommer många flyktingar från områden där den här kulturen finns och kvinnor och flickor inte har några rättigheter. Flickor blir mer eller mindre slavar i familjerna där även hedersvåld är en del av kulturen. När sånt uppdagas borde det vara skäl för att de inte längre har asylskäl och de bör dessutom straffas liksom de som gör dessa undersökningar.

6 kommentarer

  1. Lars Flemström

    Har inte dessa läkare svenska läkarlegitimationer? Har de blivit bättre läkare av att lära sig svenska, vilket är en förutsättning för svensk läkarlegitimation? Kan de inte behandla patienter, som kommer från samma land som de själva, om de inte behärskar svenska språket? Vore det inte lika bra att upphöra med integrationshysterin, när det ändå inte hjälper mot övergrepp? Invandringen tar i anspråk stora sjukvårdsresurser, samtidigt som invandrade läkare inte får behandla patienter från samma land som de själva. förrän de fått svensk läkarlegitimation. Lärare får inte undervisa barn från samma land som de själva, förrän de lärt sig svenska och fått svensk lärarlegitimation, O.s.v. O.s.v.

    Vad de här läkarna hade behövt är information på sitt eget språk.om vad de inte får göra, och vad straffet är för övergrepp mot patienter.

    Brottet är olaga tvång. Olaga tvång, som består i att tåla sexuella handlingar, ska rubriceras som våldtäkt.

    Den svenska integrationshysterin tar sikte på fel saker. Den går ju ut på att göra flyktingar till svenskar, vare sig de vill eller inte. Även om de har tänkt återvända till sitt hemland, så fort detta blivit möjligt.

    Låt dem i stället förbli, som de är, men med en tydlig markering ´på ett språk som de förstår: ”Men så länge ni stannar i Sverige, måste ni följa svenska regler. Annars blir det fängelse och därefter utvisning. Vad skulle ni själva säga, om det kommer utlänningar till ert land och gör saker, som visserligen är tillåtna i dessa utlänningars hemländer, men anses vara grova brott i ert land`?”

    Integration är ett annat ord för assimilering, som SD vill ha. Syftet är att i grunden göra om dem, som ska integreras /assimileras. Detta får till följd att somliga invandrare bevarar och till och med förstärker sin särat in absurdum. Integrationen gör normalt troende muslimer till extrema islamister, som en rekyleffekt.

    Under det senaste halvåret har fega politiker försökt skifta fokus från volymdiskussionen, till att det satsas för lite på integration med bl.a. krav att asylsökande ska påtvingas svenskundervisning redan första dagen i Sverige, innan de ens fått besked om de får asyl.

    Detta väcker falska förhoppningar om att de kommer att få asyl,. men underlättar förstås att gå under jorden om de får avslag.

  2. roger

    Det är ju märkligt att inte våran så kallade feministiska regering inte har lagstiftat om ett förbud mot dessa övergrepp på kvinnor, kan det möjligtvis bero på att det i regeringen ingår personer som tillhör och stödjer detta beteende hos vissa folkslag? Man hör ju från regeringen nästan dagligen att man inte kan bryta mot internationella konventioner. Men i det här går det tydligen bra! Eller är det så att man inte vill stöta sig med vissa grupper så bor här. Vi får väl se vad det blir för reaktioner från våra ministrar. Det ska bli intressant att följa detta, men som vanligt så ska det väl tillsättas en utredning o sen tar det flera år innan en lagstiftning kan vara på plats!

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det kan man tycka men du hör ju hur många experter däribland jurister senast i TV säger att det finns i lagar och hon uppmande att polisanmäla. Men törs flickor i en familj anmäla. Det ror inte jag

  3. Lars Nilsson

    Det är förfärligt men inte så konstigt, människan tar alltid med sig seder och bruk när dom flyttar. Väldigt svårt att ändra på över en natt utan det måste få ta tid, vi pratar generationer dock måste vi se till att det inte normaliseras, första stegen är att se till och sådant inte utförs för skattepengar.

  4. erot

    Håller med,helt fruktansvärt! Finns det verkligen inget förbud mot detta i den svenska lagen???,dom tar med sig deras egen kultur hit, och vi låter detta fortgå,man blir ju mörkrädd,Det måste väl varje svensk fatta att detta är våldtäkt och tortyr.

  5. Gunnar Karlsson

    Håller med. Hur kan man tillåta att den här typen huserar fritt utan påföljd. Kan det vara så att etablissemanget väljer att blunda och då har vi ett stort samhällsproblem som delar landet.Men det är kanske så man i grunden vill ha det.Herre min skapare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.